top of page

do 25 jan

|

Mechelen

Dichtatuur Leidt Rond

Voor de start van de Poëzieweek 2024 zal Dichtatuur op hoogsteigen manier een rondleiding geven op een plek waar zij zich al jaren thuis voelen in de prachtige Predikheren bibliotheek. Bereid je voor op verrassingen, versprekingen, woorden, wandelen, muziek, magie en wie weet wat nog!

Dichtatuur Leidt Rond
Dichtatuur Leidt Rond

Tijd en locatie

25 jan 2024, 20:45 – 21:30

Mechelen, Goswin de Stassartstraat 88, 2800 Mechelen, België

Over het evenement

Dichtatuur zijn tegenstemmen die graag voordragen. Het is een poëzie-democratie van woordensmeders die graag klinken en weerklinken, het liefst muzikaal of oraal en uiteraard steeds met wederzijdse toestemming. Elk optreden worden ze vergezeld van (minstens) een gastartiest, ditmaal is dat niemand minder dan Mechels aanstormend muzikaal talent Birame.

Voor de start van de Poëzieweek 2024 zullen de leden van Dichtatuur op hun hoogsteigen manier een rondleiding geven op een plek waar zij zich al jaren thuis voelen. Geheel toevallig is het thema van de gedichtenweek dan ook 'Thuis'. Deze poëtisch-muzikale rondleiding vindt plaats in de prachtige Predikheren bibliotheek. Bereid je voor op verrassingen, versprekingen, woorden, wandelen, muziek, magie en wie weet wat nog meer. Iedereen welkom! Voel je thuis.

Tickets via de webiste van onze bijzonder inspirerende en verwelkomende partner Het PredikerenWe love you!

Inkom:

Basistarief € 7,00

UiT-pas met kansentarief € 1,50

(c) foto  Tess Dewerie

Deel dit evenement

bottom of page