top of page

zo 21 jan

|

Cultuurcentrum Mechelen - Koor

Maan (Het WOLK)

Maan is een beeldende belevingsvoorstelling voor de allerkleinsten waar ook jij nog van zal dromen. Volgens insiders 'bij het beste in zijn genre'. Een maanrader!

Maan (Het WOLK)
Maan (Het WOLK)

Tijd en locatie

21 jan 2024, 15:00

Cultuurcentrum Mechelen - Koor , Minderbroedersgang 5, 2800 Mechelen, België

Over het evenement

Het WOLK neemt je in het Cultuurcentrum Mechelen mee op een visuele ontdekkingsreis naar plekken waar geen mens ooit al is geweest. Zet je schrap om mee te zweven naar het onbekende en voor een ontmoeting die in de sterren stond geschreven. Maan is een beeldende belevingsvoorstelling voor de allerkleinsten waar ook jij nog van zal dromen.Het WOLK neemt je mee op een visuele ontdekkingsreis naar plekken waar geen mens ooit al is geweest. Zet je schrap om mee te zweven naar het onbekende en voor een ontmoeting die in de sterren stond geschreven. Maan is een beeldende belevingsvoorstelling voor de allerkleinsten waar ook jij nog van zal dromen.  Tickets komen hopelijk op de site van het CC te staan als er genoeg mensen op deze wachtlijst inschrijven ;-)  

Van en met: Saskia Verstiggel, Bert Van Wymeersch en Sarah Van Overwaelle - Vormgeving: Bert Van Wymeersch en Sarah Van Overwaelle - Spelregie: Danny Timmermans - Lichtontwerp en technische uitvoering: Jonatan De Vroede - Muziek: Bert Van Wymeersch - Productie: Het WOLK

Inkom: €11.00 standaard - €7.00 -26 jaar, -12 jaar - €2.00 UITpas met kansentarief Mechelen

Deel dit evenement

bottom of page