top of page

za 27 jan

|

Boekhandel De Zondvloed

Andy Fierens en de hang naar het poëtische verlangen

Andy Fierens en de hang naar het poëtische verlangen
Andy Fierens en de hang naar het poëtische verlangen

Tijd en locatie

27 jan 2024, 16:30 – 17:00

Boekhandel De Zondvloed, Onze-Lieve-Vrouwestraat 70, 2800 Mechelen, België

Over het evenement

De titels van Andy Fierens' bundels kunnen u misschien een idee geven waaraan u te verwachten:  Grote Smerige Vlinder (Herman de Coninckprijs voor het beste debuut),  Wonderbra’s & Pepperspray,  Astronaut van Oranje (roman) en De Trompetten van Toetanchamon. Voor wie graag bij kaarslicht en discobol op ronddraaiende piramides en in saloons vertoeft: weest gratis welgekomen!

Samen met u en de wél meerderjarigen die zich bevinden tussen de oevers van de Nijl en de Gele Rivier hopen we op Andy's versie van Deelder's kutgedicht, een eeuwig stilstaan van de tijd tussen 16u30 en 17u, en een globaal moment van inzicht in de onvoorspelbaarheid der dingen - behalve dan het smelten van de ijskappen wegens ons overconsumeren, want dàt staat zo goed als vast.   

Fierens is tevens frontman van de literaire punkband Andy & the Androids en een van de drijvende krachten achter het koor De Bronstige Bazooka’s, waarvoor hij ook de libretto’s schrijft.

Boekhandel  De Zondvloed  is een onafhankelijke en heerlijke boekhandel met koffie die ook lid is van Confituur, een belangenvereniging en kleurrijk verbond van 25 boekhandels die hun onafhankelijkheid hoog in het vaandel dragen met een grote liefde voor het boekenvak.

Foto (c) Charlie De Keersmaecker

Deel dit evenement

bottom of page