top of page

za 27 jan

|

Boekhandel De Slegte

Poëtische tattoos

Verander jezelf in een muze en ga met je eerste (twee) lief (lieven) naar huis - maar niet douchen of naar de sauna!

Poëtische tattoos
Poëtische tattoos

Tijd en locatie

27 jan 2024, 14:00 – 17:00

Boekhandel De Slegte, Korenmarkt 9, 2800 Mechelen

Over het evenement

Laat jezelf beschrijven op het poëziefestival Maandrang! Kunstenaars Bert Lezy en Katja Stonewood, uit de het middelpunt der Aarde én de toekomst afkomstige kruigingen tussen inktvissen, octopussen en pedagogisch onverantwoorde onverlaten (check de links!),  voorzien je graag van een versregel op je arm, gezicht, hals of waar je maar wil. Er ligt een lijst mooie of grappige verzen klaar waar je uit kunt kiezen. Een zelfgeschreven dichtregel op je huid, dat kan natuurlijk ook. Kom eens langs en ga met je eigen hoogstpersoonlijke poëtische tattoo + daaropvolgend eerste lief (of twee) weer naar huis. En dat allemaal voor niets - tenzij u natuurlijk, toevallig, irish coffee, bradwurst of koffie met kaneel op zak hebt! 

De Slegte Mechelen ligt op een boogscheut van de Dijle en de IJzerenleen herbergt het mooie, beschermde pand 't Vosken onze gezellige winkel. Je kan bij ons terecht voor een groot, gevarieerd aanbod tweedehands boeken, de beste voordeelboeken (ramsj) en een uitgebreide collectie originele wenskaarten. Parkeren kan bij de Q-Parking (Lamot-site). Nota bene: de Slegte is dus wél super GOED! 

Dit is één van de activiteiten van het Sprekende-Ezels curerende, literaire commotie en culinaire calamiteiten veroorzakende catapultwedstrijdenorganiserende en lichtjes geniale Creatief Schrijven op het festival. Tevens de superbreinen die onze poëziewedstrijd mogelijk hebben gemaakt! Deelnemen kan/kon/kwammerdebontonton ginder

Foto (c) Thomas Verfaille

Deel dit evenement

bottom of page